Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:42:27 GMT

زنگ خطر گسل مشا برای تهران، کرج و فردیس

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۴۱۶۱

زنگ خطر گسل مشا برای تهران، کرج و فردیس

شهردار مستعفی فردیس در آخرین نشست خود با رسانه‌ها با اشاره به سپری شدن دوره بازگشت زلزله از گسل کلاک - فشم گفت: شهر فردیس به همراه کرج و تهران تحت تأثیر این گسل قرار دارد و یکی از دلایل جلوگیری سفت و سخت از ساخت و ساز غیرمجاز در فردیس طی ۲۰ ماه گذشته به همین موضوع مربوط می‌شود.

به گزارش ایسنا، منوچهر غفاری در آخرین نشست خبری که به منظور اعلام استعفا برگزار شد، از دلایل خود درباره برنامه منسجم مدیریت شهری برای جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز گفت و خاطرنشان کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز سال‌های گذشته در فردیس، این شهر را با آسیب و مخاطراتی جدی مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غفاری با بیان اینکه چنین ساخت و سازهایی در منطقه دو فعلی فردیس و ۱۰ سابق کرج در سال‌های گذشته رونق زیادی داشت، افزود: این موضوع باعث شکل‌گیری فضاهای ناپایدار شهری زیادی در فردیس شده بود.

وی ادامه داد: سازه‌های ساخته شده به صورت غیرمجاز در این مناطق فاقد هرگونه استحکام برای ایستادگی در برابر حوادث طبیعی در برابر زلزله است، بنابراین اعتقاد دارم اگر زلزله‌ای با شدت زیاد در این منطقه رخ دهد بخش عمده‌ای از فردیس ویران خواهد شد، چیزی که دور از ذهن نیست.

شهردار پیشین فردیس خاطرنشان کرد: این وضعیت با وجود گسل مشا که از کلاک در کرج شروع شده و به فشم در تهران ختم می‌شود بسیار اهمیت دارد چون دوره بازگشت زلزله این گسل هم سپری شده و هر آن ممکن است این گسل فعال شود، بنابراین با توجه به این زنگ خطر، برای ما اهمیت زیادی داشت که دیگر فضاهای ناپایدار شهری در فردیس شکل نگیرد.

وی ادامه داد: بر این اساس ما در مدیریت شهری فردیس به خوبی از ساخت و ساز غیرمجاز جلوگیری کردیم و معتقدم بهتر از آن نمی‌شد برای مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز عمل کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۴۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: ۱۷ بوستان جدید به مساحت ۶۹۲ هزار و ۶۲۱ مترمربع با اعتبار ۷۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ احداث شد.

مهدی اصفهانیان‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم، اظهار کرد: اجرای پروژه‌های استفاده از پساب تصفیه شده در راستای توسعه و نگهداری از فضای سبز با رویکرد توسعه پایدار در سطح بوستان‌های جنگلی و فرا شهری انجام می‌شود.

وی افزود: این پروژه در سال ۱۴۰۲ با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در حوزه معاونت خدمات شهری و در سطح مناطق هشتگانه پیش‌بینی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای این حوزه در نظر گرفته شده است تا از پساب‌های تصفیه شده در بوستان‌های جنگلی استفاده شود.

اصفهانیان‌مقدم ادامه داد: مکانیزاسیون شبکه آبیاری فضای سبز و حذف آبیاری تانکری اقدام مهم دیگری در سال گذشته بوده است که سال ۱۴۰۲ در این خصوص ۹۰ میلیارد تومان هزینه شد.

وی اضافه کرد: این موضوع نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و کاهش میزان مصرف آب دارد تا جایی که در سطح مناطق هشت‌گانه هیچ‌گونه آبیاری با تانکر مگر در مواقع حادثه یا قطعی آب، وجود ندارد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: به منظور توسعه شبکه‌ها و خطوط انتقال آب خام در سال ۱۴۰۲، ۱۲ هزار و ۲۳۵ متر طول با هزینه بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان توسعه شبکه انجام شد.

اصفهانیان مقدم با اشاره به اینکه مساحت آبیاری تحت فشار ۳۰ هزار مترمربع و آبیاری قطره‌ای ۲۵۰ هزار مترمربع است، افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶۰۰ مترمکعب حجم مخزن برای شبکه‌های آبیاری فضای سبز احداث شد.

کد خبر 748148

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود